Fa betekintésgátó, belátásgátló – a privát szféra védelme

fa kerítés előnyei

A fa kerítés előnyei mindenki számára mást jelentenek, most bemutatjuk az öt legklasszikusabb indokot, amiért egyre többen ezt a megoldást választják.

Amikor a házad kerítését választod, néhány dolgot figyelembe kell venned, nem utolsósorban azt is, hogy a fa kerítés-e a legjobb választás az otthonod és a családod igényeinek. Mi számít a jobban? A kerítés esztétikai megjelenése, vagy az, hogy mennyire véd a hívatlan betolakodókkal szemben? Mennyit szeretnél foglalkozni a kerítés karbantartásával? És a sort folytathatnánk.

A fa kerítés klasszikus választás sok társasház és családi ház tulajdonos számára, nézzük meg, hogy ez-e a megfelelő választás a te számodra is!

 

A fa kerítés előnyei

 

A fa kerítés könnyen telepíthető és megfizethető 

A kerítés típusától függően egy új kerítés jelentős befektetés. Az árak akár több százezer vagy millió forintig elszállhatnak, ha meggondolatlanul vásárolsz. A fa kerítések sokkal olcsóbb választások, ha hajlandó vagy kicsit több karbantartást végezni a jövőben. Nem tartanak olyan sokáig, mint például a vinyl, de rendszeres karbantartással (festés, mázolás, impregnálás) és gondos telepítéssel évtizedeken át veled maradnak.

 

A fa kerítés magassága állítható

Más típusú kerítéseknél (például vinil) nem állíthatod be a kerítéselemek hosszúságát a megrendelés után, mivel a paramétereket a gyártás szintjén rögzítik. A fából készült kerítéselemeket azonban te vagy egy kivitelező is átméretezheti, levághatja, ha mégis más hosszúság mellett döntesz. Egy képzett kerítésépítéssel foglalkozó vállalkozó ezt a tulajdonságot az előnyére tudja fordítani például egy lejtős telek leválasztásakor. A fa kerítéselemek ’kozmetikázásával’ a lejtős udvar kevésbé tűnik egyenetlennek az elem vágásakor. A keret nélküli ELIT kerítéselemeink kiváló választások ilyen esetben.

 

A fa kerítés vizuálisan esztétikus

A fa kerítésekben mindenki imádja, hogy olyan természetesen gyönyörűek. Fogadjunk, hogy ha az imádnivaló házikódra gondolsz, azt egy a házhoz hasonló imádnivaló fa kerítés veszi körbe. A fából készült kerítés szinte családtagnak számít, annyira személyes és meghitt. A fa természetes anyag lehetővé teszi, hogy bármilyen környezetbe beleilleszkedjen az őrségtől az Alföld sík vidékéig. A fa kerítéselemekkel sohasem fogysz ki a személyre szabás lehetőségéből. Üzemünkben kizárólag natúr elemeket gyártunk, amiket te a kedved szerint festhetsz és dekorálhatsz. Extra bónusz, hogy a fa kerítéseknek jól áll mindenféle dekoráció legyen szó virágcserepekről vagy a karácsonyi díszkivilágításról.

 

A fa kerítés környezetbarát

Egy másik nagy előnye annak, ha a fa kerítés nyeri a ’kerítés versenyt’, hogy minden része újrahasznosítható. A fánál ’zöldebb’ megoldás nem létezik. Minden része lebomlik, így egy hasznos megújuló erőforrás. Ha környezettudatosan gondolkodsz, fontos számodra a Föld egészsége, akkor nem kérdés, hogy a fa kerítés a legjobb döntés.

 

A fa kerítés megbízható védelmet nyújt

Tökéletesen biztonságot keresel otthonodnak? A fa kerítések védelmet nyújtanak a családodnak és a vagyonodnak egyaránt. A fából készült kerítések erősek és masszívak, amik a kedvenc dolgaidat bent, a nemkívánatos látogatókat pedig kívül tartják.

 

Amennyiben magadra ismertél, nézd meg fa kerítéselemeinket és betekintésgátlóinkat, és kérd ajánlatunkat a saját igényeidre szabva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek